viernes, 25 de noviembre de 2011

SORTIDA A L'AUDITORI DE BARCELONA: Guia d'orquestra per a joves de Benjamin Britten







BRITTEN GUIA D'ORQUESTRES PER A JOVES

Intèrprets
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya Direcció musical: Cristòbal Soler Direcció escènica i coreografia: Amèlia Boluda Alumnes de dansa del CEIP Oriol Martorell
Obres
1. Tres sonates del Pare Antoni SolerNúm.84 Allegro con garbo, re m (R.Lamote de Grignon)2. Imatges de l'obscur. Fragment de Elapsed Memories (A. Charles)3. So de pastera (F.Gasull)4. Dansa dels perdigons (fragment de Terra Baixa) (A. Guinovart)5. Planetarium (J.A. Amargós)6. Guia d'Orquestra per a joves variacions i fuga sobre un tema de Purcell, op.34 (B.Britten)

DETALLS DEL CONCERT
La genial obra que Benjamin Britten va esciure per presentar els instruments de l'orquestra se'ns presenta com una eina idonea per apropar-nos a aquest conjunt simfònic. Amb la intervenció d'alumnes de dansa visualitzarem les variacions dels diferents instruments i arribarem a l'apoteosi final de la fuga que tanca l'obra. Abans però, a la primera part del concert, podreu gaudir de 5 obres de 5 compositors catalans (vegeu programa), també interpretades por l’OBC i pels ballarins. Cadascuna recrea un ambient determinat: la festa, els animals, la mediterrània, la ciutat i l’univers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario