viernes, 23 de enero de 2009

SORTIDA DE MÚSICA CICLE SUPERIOR A L'AUDITORI DE CORNELLÀ (LICEU) 27 DE GENER


LA PETITA FLAUTA MÀGICA

L’espectacle La petita Flauta Màgica consisteix essencialment en una reducció i adaptació al públic infantil de la cèlebre òpera Die Zauberflöte (La Flauta Màgica) de Wolfgang Amadeus Mozart.
És un espectacle en català d’uns setanta minuts de duració que recull els números musicals més importants de Die Zauberflöte però conserva intacte el nucli dramàtic de l’obra original.
A La petita Flauta Màgica, l’ocellaire Papageno es converteix en l’eix de l’acció i és ell qui, en la doble funció de narrador i personatge, ens va explicant l’obra tot entrant i sortint de l’acció dramàtica.
Alguns personatges de La petita Flauta Màgica són el resum, la refundició de diversos personatges de Die Zauberflöte. La Reina de la Nit, per exemple, assumeix també les funcions de “les tres dames” i Papagena incorpora algunes de les escenes que en l’obra original estaven confiades als “tres genis”. Sarastro, per la seva banda, inclou en el seu paper la funció que originalment complia el cor de sacerdots.
La petita Flauta Màgica és presentada instrumentalment en una versió per a piano (i celesta) i flauta (i piccolo) i en l’apartat vocal és interpretada per sis cantants: Papageno (baríton), Pamina (soprano), Tamino (tenor), Monostatos (tenor), Sarastro (baix) i Papagena-Reina de la Nit (soprano). Ocasionalment apareixen efectes sonors (màquina de vent).

4 comentarios:

  1. Soposo que ens agradarà molt veure la Flauta Màgica.
    Ja us donaré la meva opinió.
    Per una altra banda vull felicitar a la Elisabet per el nou bloc de música tan espectacular.

    Anna Lapuerta 5èA

    ResponderEliminar
  2. jo també espero que sigui molt pero molt divertit i també felicito a l'Elisabet per haver fet aquest blog ple de jocs activitats etc. Oriol Andreo 5éA

    ResponderEliminar
  3. Jo igual que l'Anna vull felicitar a l'Elisabet,per fer un blog que,a costat molt treball i que ademes ens agrada a tots!!!!!
    Jo tambe ficare la meva opinió,que segurament sera molt bona!!!!!!
    ADEUUUUU

    ResponderEliminar
  4. Hola espero que a tots els hi hagi agradat l'obra perquè era molt bonica.
    Espero que els treballs els fem força bé.


    Judith Palmero López 5èB

    ResponderEliminar