viernes, 23 de enero de 2009

SORTIDA DE MÚSICA P-4 I P-5 AL PALAU DE LA MÚSICA 26 DE GENER

TRENCADÍS DE CANÇONS

Descripció

Tres elements arquitectònics ben característic del Palau - la donzella de la façana, les palmeres semivoltres i el cavall alat del segon pis- són personalitzats a l'escenari per convertir-se en protagonistes de la funció. L'espectacle combina poesia, cançó - popular i d'autor - i coreografia per tal d'estimular la imaginació i la creativitats del nen, alhora que el convida a reaccionar espontàniament devant la música.
La combinació de l'ús d'instruments acústics i la veu en directe amb el recurs de l'ordinador i els sons electrònics i pregravats persegueix fer conviure la modernitat amb la tradició. L'una pertany a l'entorn quotidià de l'infant, mentre que l'altra li dóna a conèixer els sons habituals de la cançó popular.

Companyia : Factoria Mascaró
Veus i instruments : El Somni del Drac
Guió : Joan Figueres i Quim Serra
Composició musical : Joan Figueres
Direcció i correografia : Joan Serra i Quim Serra.

Lloc : Sala de Concerts

2 comentarios:

  1. Som els pares de la Rut de P5A. La sortida al Palau va ser tot un èxit... Les cançons sonen a casa a tot moment. Us felicitem per aquesta activitat, i no deixeu de treballar perquè el mon de la música arribi a tots els nens. Ànims!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    Som el pares del Guillem Baños i és veritat que el CD del Palau d ela Música els agrada molt, el posem mentre sopem tots plegats, és molt relaxant. Ara però canta sempre la canço dels planetes!

    ResponderEliminar