viernes, 23 de enero de 2009

ACTIVITAT MUSICAL 6è A L'AUDITORI 11 DE MAIG


CANTÀNIA: ACTIVITAT PARTICIPATIVA PER PRIMÀRIA

Cantània és una activitat adreçada a l’alumnat de segon i tercer cicle de primària. Per a poder-hi participar, el seu professorat de música assisteix a tres jornades de treball a partir de les quals va preparant el repertori amb els nens que faran els concerts. Cada escola té el disc per poder treballar sobre les parts instrumentals des de 6 mesos abans dels concerts. Cada any s’estrena una cantata per a 9 instrumentistes i gran cor.
Durant tot el curs escolar es treballa tant des de l’organització com des de l’escola. L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat i per la implicació personal i col•lectiva en l’acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots.

3 comentarios:

  1. Tinc moltes ganes de fer la cantània

    ResponderEliminar
  2. Jo també. M'agraden molt les cançons

    ResponderEliminar
  3. HOLA ELISABETH,
    Sobre el concert a l'Auditori m'interessaria que ens donessis mes informació, es a dir, si els nens van en autocar amb vosaltres?, a quina hora han de ser-hi als pares?, a quina hora acaba? torna'n amb vosaltres els nens?. Ens encantaria anar-hi, però al ser laboral, per decidir si podem o no, necessitem quadra horaris amb la feina i el altres fills.
    Gracies
    CRISTINA

    ResponderEliminar