viernes, 23 de enero de 2009

SORTIDA DE MÚSICA CICLE MITJÀ A L'AUDITORI 5 DE DESEMBRE


BRITTEN GUIA D'ORQUESTRES PER A JOVES

Intèrprets
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de CatalunyaDirecció musical: Cristòbal SolerDirecció escènica i coreografia: Amèlia BoludaAlumnes de dansa del CEIP Oriol Martorell
Obres
1. Tres sonates del Pare Antoni SolerNúm.84 Allegro con garbo, re m (R.Lamote de Grignon)2. Imatges de l'obscur. Fragment de Elapsed Memories (A. Charles)3. So de pastera (F.Gasull)4. Dansa dels perdigons (fragment de Terra Baixa) (A. Guinovart)5. Planetarium (J.A. Amargós)6. Guia d'Orquestra per a joves variacions i fuga sobre un tema de Purcell, op.34 (B.Britten)

DETALLS DEL CONCERT
La genial obra que Benjamin Britten va esciure per presentar els instruments de l'orquestra se'ns presenta com una eina idonea per apropar-nos a aquest conjunt simfònic. Amb la intervenció d'alumnes de dansa visualitzarem les variacions dels diferents instruments i arribarem a l'apoteosi final de la fuga que tanca l'obra. Abans però, a la primera part del concert, podreu gaudir de 5 obres de 5 compositors catalans (vegeu programa), també interpretades por l’OBC i pels ballarins. Cadascuna recrea un ambient determinat: la festa, els animals, la mediterrània, la ciutat i l’univers.

4 comentarios:

  1. Hola Gisela soc la Cristina de 3ºB, quan vam anar a l´auditori vam apendre moltes coses i em va agradar força. He anat a veure amb els meus pares alguns musicals, pero les entrades de musicals i de funcions de teatre son molt cares!! I m´agradaria poder anar mes sovint.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. a l'auditori ens ho vam pasar pipa va ser molt divertit.quina excurció més diver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar